Logo design

Virksomhetens visuelle profil.

Når du skal bygge opp din virksomhets merkevare vil du trenge en god visuell profil. En tydelig, fortellende og fengende logo er like viktig som selve navnet på bedriften eller organisasjonen. Det er derfor verd å investere i en god logo samt en helhetlig identitet. Det visuelle uttrykket må representere virksomheten og dets tjenester eller produkter. Her kommer blant annet farger, fonter og ikoner inn i bildet som ligger til grunn for å logo design og den visuelle profilen.

Vi bistår deg i å finne en logo som uttrykker det din bedrift eller organisasjon står for.

Kreativ prosjekt beskrivelse

Før vi setter igang våre logo designere vil i lære din virksomhet å kjenne. Dette gjør vi ved at du starter med å fylle ut en «Kreativ prosjekt beskrivelse».

Den kreative prosjekt beskrivelsen er et viktig verktøy for våre designere for å kunne se for seg kjerneverdiene i din virksomhet eller organisasjon. Prosjekt beskrivelsen skal fungere som et kart som leder oss til din virksomhets eller organisasjons visuelle særpreg, som optimalt utstråler troverdighet, overtalingsevne og entusiasme. Vi vil selvfølgelig jobbe i nært samarbeid med deg under hele prosessen for at du skal kjenne deg trygg på at vi skaper noe du kan stå for.

Re-design

En godt innarbeidet logo er gull verdt, men i noen tilfeller kan logoer også gå ut på dato. Enten fordi bedriften eller organisasjonen har endret seg eller fordi publikumet ditt forventer seg noen annet. Vi tilbyr også oppdatering eller re-designing av eksisterende varemerker.

I tillegg til selve logoen hjelper vi deg også med å finne en helhetlig design med riktige farger, fonter og grafiske elementer som underbygger merkevaren din.

Her er eksempler på logos vi har designet:

Colaj logo nfforum_logo_150 Borealis_logo_150

Bestill din nye logo nå!

Ring 41 38 15 10 for en uforpliktende prat om logo design, eller bruk skjemaet under